Șterge-ți datele

Astronomer nu are un cont în care să te conectezi: datele tale sunt legate de un identificator anonim al aplicației de pe telefonul tău. Le poți șterge oricând din aplicație sau ne poți cere asta prin e-mail.

Din aplicație

  1. Deschide Astronomer și mergi la Setări.
  2. Atinge Șterge datele mele, apoi confirmă.
  3. Datele tale sunt șterse imediat. La următoarea pornire, aplicația primește un nou identificator anonim.

Prin e-mail

Scrie la pams.factory@gmail.com și trimite-ne codul afișat la ID de instalare (atinge-l în partea de jos a ecranului Setări din Astronomer ca să-l copiezi) sau, dacă nu mai ai aplicația, numărul comenzii achiziției tale Astronomer Plus. Ștergem datele în cel mult o lună și îți confirmăm acest lucru.

Ce se șterge

  • Contul tău anonim și setările lui (limba, notificările)
  • Alertele tale de auroră și locurile lor
  • Mesajele tale către echipă și răspunsurile noastre
  • Tokenurile de notificare ale telefoanelor tale
  • Pe telefon: locurile tale de observare, echipamentul, mementourile și setările tale

Ce se păstrează

  • Evidența unei achiziții Astronomer Plus, fără nicio legătură cu tine, timp de 10 ani (obligații contabile): achiziția poate fi în continuare restaurată cu același cont din magazin
  • Statisticile de utilizare deja colectate, care sunt anonime
  • Jurnalele tehnice, șterse după 30 de zile